Banca di Piacenza

Restyling of the headquarters inVia Mazzini, in Piacenza

 

 

 

Within the existing agency characterized by wide spaces, Architect
Ponzini has designed new columns and lowered beams with
the purpose of screening the openings, ensuring greater confidentiality
to clients. The selfservice area is characterized by
the inclusion of structures with moldings. The concept of the
office, while following the architectural features designed by
Studio Ponzini in the late 1980s, is a cutting-edge achievement in
Italy, where an innovative investment plan integrates with the latest technology.

DSCN4931.JPG
DSCN4915 (2).JPG
_DSC3082.jpg
_DSC3099.jpg
_DSC3097.jpg
_DSC3098.jpg
_DSC3096.jpg
_DSC3092.jpg
_DSC3090.jpg
_DSC3089.jpg
_DSC3087.jpg
_DSC3083.jpg
_DSC3088.jpg
10.jpg
BancaPiacenza7.jpg
BancaPiacenza4.jpg
BancaPiacenza5-6.jpg
Show More
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle