Banca di Piacenza

Branch of Borgonovo Val Tidone

 

 

 

The agency differentiates itself from the image previously proposed
for the Bank, since new materials have been introduced,
with modern, up-to-date solutions emphasizing the relationship
between the clients and the Bank. The furniture has been chosen
with the aim of suggesting a connection with the surrounding
landscape. The project started from the outside, integrating the
old agency with a new building,and then involved the reorganization
of the indoor spaces.

DSCN2673.JPG
DSCN2597.JPG
DSCN2598.JPG
DSCN2597.JPG
_DSC2430.jpg
DSCN2632.JPG
_DSC2416.jpg
_DSC2424.jpg
_DSC2427.jpg
_DSC2422.jpg
DSCN2646.JPG
DSCN2614.JPG
DSCN3447.JPG
_DSC2431.jpg
_DSC2434.jpg
_DSC2436.jpg
_DSC2433.jpg
Progetto in pdf.jpg
Show More
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle