Complesso residenziale a Tagliata di Cervia

Carlo Ponzini has designed a sustainable village near the Adriatic beaches and the pine forest. Local needs have been evaluated, to propose a balanced distribution and composition of volumes, integrating the buildings with the internal roads and open spaces.

The idea was to integrate various buildings into the landscape, differentiating them by type. Therefore the buildings facing the side streets and future public spaces (school, green areas and parking places) redesign the skyline.

SCELTO2.jpg
press to zoom
Tip C1.jpg
press to zoom
Tip B.jpg
press to zoom
Tip A1.jpg
press to zoom
2.jpg
press to zoom
3.jpg
press to zoom
E_UMB Model (2).jpg
press to zoom
S__Progetti_Tagliata di Cervia_x present
press to zoom
render 2..jpg
press to zoom
render 3.jpg
press to zoom
SCELTO.jpg
press to zoom